Manifest d'intencions

Esta web naix en l´intencio de ser un mig per a que tots aquells que defenem l'historic Regne de Valencia, la seua Llengua Valenciana, les seues senyes d'identitat propies i les seues tradicions pugam trobar informacio en la que rebatre tota la sarta de mentires que el catalanisme està des de fa ya molt de temps inculcant entre la nostra gent, sobre tot als nostres chiquets en les escoles.

Pot ser tambe la font en la que aquell al que l'han inbuït en que la seua llengua no es tal sino una variant d'un atra aliena puga llavar-se els ulls i comprovar per ell mateix que les fites historiques que aci podra trobar son abrumadores i que deu sentir-se orgullos de ser valencià i de la seua Llengua Valenciana.

Considerem que l'unic organisme competent per a normativisar la Llengua Valenciana es la Real- Academia de Cultura Valenciana i a les seues normes, tambe nomenades de El Puig pel lloc on varen ser firmades, s'acollim, aixi com al seu diccionari.

Intentarem donar suport y hostage gratuït dins de www.regnedevalencia.com a qualsevol entitat, organisme o persona particular, que ame a Valencia i que vullga donar informacio sobre temes relacionats en el valencianisme.